Onze praktijk – Tandarts-implantologiepraktijk Scheffer – Epe

Onze praktijk

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Wij werken vooral preventief, dat houdt in voorkomen is beter dan genezen. Wij bieden allerlei soorten tandheelkunde aan en zijn gespecialiseerd in tandheelkundige implantaten, esthetische behandelingen met kroon- en brugwerk of uitgebreid composietwerk. Wij zijn up to date met nieuwe technieken en werken zoveel mogelijk met digitale technieken.

Wij besteden heel veel directe aandacht en tijd aan patiënten om hen zo uitgebreid mogelijk te informeren over de status van hun gebit en keuzes die gemaakt kunnen worden om het gebit zo gezond mogelijk te houden.

  • De praktijk heeft twee behandelkamers, waar 2 preventie assistentes werken en één tandarts-implantoloog; alles in een hand, waardoor dossiers niet over genomen hoeven te worden.
  • De tandarts-implantoloog organiseert zelf tandheelkundige nascholing cursussen, die de kwaliteit van behandelen in de praktijk op een zo hoog mogelijk niveau brengt.
  • Deze praktijk is een verwijspraktijk voor tandheelkundige implantaten. Dit houdt in dat er tandheelkundige implantaten geplaatst kunnen worden. Meso-structuren (kronen/bruggen/klikprotheses) kunnen ook in deze praktijk vervaardigd worden, zodat alles door een tandarts-implantoloog gemaakt wordt.

Wilt u meer weten over onze specialiteiten bel ons dan op maandag- tot en met donderdagochtend van 09:00-12:00 uur op 0578-6122696